Wat ga je doen?

Met een trekker/oplegger of LZV combinatie rijd je opgegeven ritten voor een klant in de regio Nieuwegein. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van winkeldistributiegoederen en het invullen van de benodigde ritdocumenten. Dit zijn eendaagse ritten. Tijdens de rit heb je contact met de planning via een boordcomputer.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Betrokken werkgever
  Een modern transportbedrijf met ruim 85 jaar ervaring – warm familiebedrijf waar je geen nummer bent.
 • Hecht team
  Een hecht en gezellig team van zo’n 450 collega’s waar naar elkaar geluisterd wordt.
 • Goede werksfeer
  Een omgeving waar hard gewerkt wordt maar ook ruimte is om te lachen – waar werknemers vrijheid hebben en eigen initiatief mogen tonen.
 • Flexibele werktijden
 • Goed materieel
  Modern wagenpark met zo’n 250 wagens.
 • Arbeidsvoorwaarden en meer…
  Vergoeding conform CAO Beroepsgoederenvervoer – interne opleidingsmogelijkheden – goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv. pensioenregeling – uitzicht op vast dienstverband.

 

Wat wij vragen:

 • Rijbewijs CE
 • Code 95
 • eventueel LZV certificaat

 

Waarom kiezen voor Myjob?

Optimale zekerheid met werken in de logistiek!
In de logistiek is vaak veel werk te vinden voor harde werkers.

Via Myjob heb je optimale zekerheid op leuk werk in de logistiek in een functie die past bij jouw opleiding, voorkeur en talent.
We kennen het werkveld op onze duim en dus ook de vacatures in de logistiek. Onze organisatie heeft dagelijks contact met opdrachtgevers en werknemers.
Ons uitzendbureau in de logistiek heeft vakkennis en inlevingsvermogen.
Hierdoor hebben we al veel aanvragen succesvol weten te vertalen en koppelingen tot stand gebracht tussen diverse bedrijven en professionals zoals jij.
Wij helpen jou graag verder met stevige vacatures in de logistiek die jou op het lijf geschreven zijn!

Myjob heeft regelmatig leuke en passende banen. Doordat wij als uitzendbureau in de logistiek goed bekend staan en veel contacten in de branche hebben, wisselt ons vacatureaanbod regelmatig.

Doelgericht werken in de logistiek, beschik jij over;
veel daadkracht
verantwoordelijkheidsgevoel
een praktische instelling
dan zijn we op zoek naar jou! Als uitzendbureau in de logistiek bieden wij diverse vacatures in de logistiek voor uiteenlopende functiegebieden. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

 

Inschrijven

 

 

 

Share This
WhatsApp Soliciteer nu direct via WhatsApp!