Service monteur gezocht diverse regio’s

Hou je van vrijheid, werken in binnen- , en buitenland, sleutelen en klantencontact? Dan ben jij de servicemonteur die we zoeken! Jij zorgt ervoor dat voertuigen langs de weg weer snel verder kunnen. Jij bent dus een echte troubleshooter die zijn tanden in storingen zet en het fantastisch vindt om weer een tevreden klant te hebben.

Solliciteer vandaag nog als Service monteur!

 

Wat ga je doen:

• Als service monteur organiseer je zelf je reparaties en werkzaamheden.
• Je inspecteert, onderhoudt en repareert zelfstandig de voertuigen. Dit is zowel langs de weg, bij de klant als in onze werkplaats.
• Je levert ook voertuigen af en geeft instructies op locatie over eerstelijnsonderhoud. Daarbij maak je de klanten ook service en onderhoudsbewust.
• Je neemt deel aan onze oproep- en nooddienst.

 

Waar ga je werken:

Binnen het bedrijf ga je werken op de afdeling Service. Een team van 13 enthousiaste Monteurs, 1 Werkvoorbereider, 1 Assistent service en reparatie en 1 Vestigingsmanager zorgen dat de klanten zorgeloos op de weg kunnen rijden. Het is een mix van ervaring en jonge mensen, wat het erg dynamisch maakt. Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid en geen dag is het zelfde.

 

Wat vragen wij:

• Je hebt een afgeronde vmbo of mbo opleiding richting autotechniek, werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie of mobiele werktuigen.
• Je bent een echte sleutelaar en creatief in het bedenken van oplossingen.
• Je hebt kennis van hydrauliek, pneumatiek, elektrische systemen en Mig/Mag lassen.
• Je hebt rijbewijs BE en CE met chauffeursdiploma en VCA basis of bent bereidt deze te behalen.
• Het is makkelijk als je technisch Duits en Engels begrijpt en spreekt.

 

Waarom kiezen voor Myjob?

Optimale zekerheid met werken in de techniek!
In de techniek is vaak veel werk te vinden voor harde werkers met twee rechterhanden.

Via Myjob heb je optimale zekerheid op leuk werk in de techniek in een functie die past bij jouw opleiding, voorkeur en talent.
We kennen het werkveld op onze duim en dus ook de vacatures in de techniek. Onze organisatie heeft dagelijks contact met opdrachtgevers en werknemers.
Ons uitzendbureau in de techniek heeft vakkennis en inlevingsvermogen.
Hierdoor hebben we al veel aanvragen succesvol weten te vertalen en koppelingen tot stand gebracht tussen diverse bedrijven en professionals zoals jij.
Wij helpen jou graag verder met stevige vacatures in de techniek die jou op het lijf geschreven zijn!

Myjob heeft regelmatig leuke en passende banen voor onder meer elektrotechniek en autotechniek. Doordat wij als uitzendbureau goed bekend staan en veel contacten in de branche hebben, wisselt ons vacatureaanbod regelmatig.

Doelgericht werken in de techniek, beschik jij over;
veel daadkracht
verantwoordelijkheidsgevoel
een praktische instelling
relevante vakkennis
dan zijn we op zoek naar jou! Als uitzendbureau in de techniek bieden wij diverse vacatures in de techniek voor uiteenlopende functiegebieden. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

 

Inschrijven

 

Share This
WhatsApp Soliciteer nu direct via WhatsApp!