Reparatiemonteur / Revisiemonteur trailers gezocht regio Wijchen (BBL is mogelijk)

Jij houdt ervan als geen dag het zelfde is. Storingen opsporen en aanpassingen aan voertuigen maken; jij draait er je hand niet voor om. Je bent klantgericht en gedreven, en daarom doe je net even wat meer dan wat van je verwacht wordt. Door jou gaat de trailer weer als nieuw naar de klant. Ben jij onze nieuwe technische alleskunner?

Solliciteer vandaag nog als Reparatiemonteur / Revisiemonteur!

 

WAT GA JE DOEN:

• Na een goede analyse van het voertuig, demonteer je deze (geheel en of gedeeltelijk).
• Je vervangt slijtage of defecte delen.
• Als er schades zijn, repareer je die.
• Je zoekt storingen aan elektrische, hydraulische en pneumatische systemen en lost deze natuurlijk perfect op.
• In samenspraak met de klant maak je eventueel nieuwe aanpassingen aan het voertuig en zorg je dat alles up-to-date en piekfijn in orde is.

 

WAAR KOM JE TE WERKEN:

Binnen het bedrijf kom je te werken op de afdeling Reparatie. Hier worden gebruikte voertuigen  met schade of storingen binnen gebracht. Je werkt nauw samen in een hecht team van 16 collega monteurs, 1 voorman, 1 werkvoorbereider en 1 vestigingsmanager. Binnen het team wordt er met plezier gewerkt en staat alles in het teken van een tevreden klant. Ze staan er om bekend dat je erg goed wordt ingewerkt, zodat je snel een zelfstandig reparatiemonteur / revisiemonteur wordt.

 

WAT VRAGEN WIJ:

• Je hebt minimaal een vmbo-diploma richting techniek bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Autotechniek of Landbouwmechanisatie.
• Als je een BBL opleiding in een van de richtingen wil volgen kan dat ook bij ons.
• Je weet van aanpakken en houdt van sleutelen.
• Als je kennis van hydraulische-, pneumatische- en elektrische systemen hebt, is dat een pluspunt maar niet essentieel. We willen je dat ook graag leren.

 

Waarom kiezen voor Myjob?

Optimale zekerheid met werken in de techniek!
In de techniek is vaak veel werk te vinden voor harde werkers met twee rechterhanden.

Via Myjob heb je optimale zekerheid op leuk werk in de techniek in een functie die past bij jouw opleiding, voorkeur en talent.
We kennen het werkveld op onze duim en dus ook de vacatures in de techniek. Onze organisatie heeft dagelijks contact met opdrachtgevers en werknemers.
Ons uitzendbureau heeft vakkennis en inlevingsvermogen.
Hierdoor hebben we al veel aanvragen succesvol weten te vertalen en koppelingen tot stand gebracht tussen diverse bedrijven en professionals zoals jij.
Wij helpen jou graag verder met stevige vacatures in de techniek die jou op het lijf geschreven zijn!

Myjob heeft regelmatig leuke en passende banen voor onder meer timmerlieden, stratenmakers, metselaars, lassers, kraanmachinisten en bouw-opruimers. Doordat wij als uitzendbureau goed bekend staan en veel contacten in de branche hebben, wisselt ons vacatureaanbod regelmatig.

Doelgericht werken in de techniek, beschik jij over;
veel daadkracht
verantwoordelijkheidsgevoel
een praktische instelling
relevante vakkennis
dan zijn we op zoek naar jou! Als uitzendbureau bieden wij diverse vacatures voor uiteenlopende functiegebieden. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

 

Inschrijven

 

 

Share This
WhatsApp Soliciteer nu direct via WhatsApp!