U bent op zoek naar een baan of naar een werknemer, en daarom zijn u en wij partners voor de toekomst.

onze kijk op de wereld

In een wereld als de onze staat werk centraal. Werk zorgt voor stabiliteit en ontwikkeling. Persoonlijk, maar ook sociaal-maatschappelijk. Voor een goede werkbalans in een samenleving is het belangrijk dat er organisaties zijn die dit in goede banen leiden. Een uitzendorganisatie is in essentie dan ook meer dan alleen een bemiddelaar; het is een balanshouder van de samenleving. Om die reden kijken wij bij My Job uitzendorganisatie verder dan het bemiddelen in werkgelegenheid. Om die reden werken wij met een ethiek, om de samenleving in balans te houden.

My Job uitzendorganisatie

Bij My Job is uw zorg ons werk. Bent u op zoek naar een baan of juist naar die éne werknemer die precies in uw bedrijf past? Dan zegt My Job uitzendorganisatie: ‘Dat is ”my job”, mijn werk.’ U hoeft zich niet druk te maken, wij nemen uw zorg weg.

Bij ons staan drie dingen centraal:

De juiste persoon op de juiste plek.

Wij zorgen ervoor dat u werk vindt waar uw kwaliteiten tot uiting komen of dat u de werknemer in huis krijgt met de kwaliteiten die passen.

Een goede behandeling van onze werknemers.

Elke persoon is uniek in zijn wezen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. U levert een dienst, wij zorgen voor u en daar draait het om; waardering. 

Werk door u geleverd of werk bij u geleverd, de rest doen wij.

‘Uw zorg, is mijn werk.’ dat zegt My Job. Als werknemer levert u een dienst. Uw loon en regelingen daar omheen, dat doen wij. Als werkgever wordt er bij u een dienst geleverd. De uitbetaling en regelingen daar omheen, dat doen wij.

 

Share This
WhatsApp Soliciteer nu direct via WhatsApp!