Nieuwbouwmonteur gezocht

Ben jij een sleutelaar, heb je goed technisch inzicht en ben je leergierig, dan ben jij dé Nieuwbouwmonteur die we zoeken.

 

WAT GA JE DOEN:

  • Je assembleert en monteert volgens werkopdrachten onderdelen van voertuigen.
  • Middels een checklist loop je alles na en controleer je werking van alle onderdelen zodat de klant veilig en met een goed werkende trailer op weg kan.
  • Onderdeel van het werk is ook dat je meedenkt in productie en procesverbeteringen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplek en natuurlijk je eigen veiligheid.

WAAR GA JE WERKEN:

Je gaat werken op de afdeling Montage. Je wordt er erg goed ingewerkt zodat je de werkzaamheden en collega`s goed leert kennen. Naast ongeveer 20 collega`s per lijn is er ook een lijncoördinator die jouw leidinggevende wordt.  Op je eerste dag worden de veiligheidsinstructies goed uitgelegd. We hebben jouw veiligheid en de veiligheid van jouw collega`s hoog in het vaandel staan.

 

WAT VRAGEN WIJ:

  • Je hebt vmbo-, of mbo- werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Autotechniek, Landbouwmechanisatie, Mobiele Werktuigen of Mechatronica.
  • Je bent sleutelvaardig en een techneut in hart en nieren.
  • Als je kennis van hydraulische- pneumatische- en elektrische systemen hebt, is dat een pré

 

Waarom kiezen voor Myjob?

Optimale zekerheid met werken in de techniek!
In de techniek is vaak veel werk te vinden voor harde werkers met twee rechterhanden.

Via Myjob heb je optimale zekerheid op leuk werk in de techniek in een functie die past bij jouw opleiding, voorkeur en talent.
We kennen het werkveld op onze duim en dus ook de vacatures in de techniek. Onze organisatie heeft dagelijks contact met opdrachtgevers en werknemers.
Ons uitzendbureau in de techniek heeft vakkennis en inlevingsvermogen.
Hierdoor hebben we al veel aanvragen succesvol weten te vertalen en koppelingen tot stand gebracht tussen diverse bedrijven en professionals zoals jij.
Wij helpen jou graag verder met stevige vacatures in de techniek die jou op het lijf geschreven zijn!

Myjob heeft regelmatig leuke en passende banen voor onder meer elektrotechniek en autotechniek. Doordat wij als uitzendbureau goed bekend staan en veel contacten in de branche hebben, wisselt ons vacatureaanbod regelmatig.

Doelgericht werken in de techniek, beschik jij over;
veel daadkracht
verantwoordelijkheidsgevoel
een praktische instelling
relevante vakkennis
dan zijn we op zoek naar jou! Als uitzendbureau in de techniek bieden wij diverse vacatures in de techniek voor uiteenlopende functiegebieden. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

 

Share This
WhatsApp Soliciteer nu direct via WhatsApp!