Machinist Minigraver GWW

 

Functieomschrijving

Wij zoeken een machinist minigrave GWW. De opdrachtgever is werkzaam in alle disciplines van de GWW. Projecten zijn daarom zeer divers en geen dag zal hetzelfde zijn. Je zal werken aan alle infra- en civieltechnische werkzaamheden, zowel klein- als grootschalig. Deze opdrachtgever is veel in het midden en westen van het land actief.
Functie-eisen
• Enkele jaren werkervaring op een minigraver
• In het bezit van een VCA diploma
• In het bezit van een rijbewijs B-E
• In het bezit van een rijbewijs C is een pré
• Multifunctioneel inzetbaar (af en toe als grondwerker)
• Ambitie hebben om door te groeien

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is thuis in alle disciplines van grond-, weg- en waterbouw. Zij voeren zowel kleine als hele grote projecten uit in de gww (midden van het land). Bij dit familiebedrijf is ruimte voor een machinist minigraver vrijgekomen in het midden van het land. Hier hebben ze de komende jaren meerdere projecten lopen. De organisatie bestaat uit veel ervaren krachten, waar eenieder ook nog volop in ontwikkeling is. Eigen inbreng en innovatief denken zijn kenmerken binnen deze organisatie. Durf jij deze uitdaging aan te gaan, solliciteer dan nu!

 

Aanbod

• Marktconform salaris met uitzicht op een vast contract
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
• Mogelijkheid tot een busje van de zaak
• Werken aan toonaangevende regionale projecten
• Plezierige werkomgeving

 

Waarom kiezen voor Myjob?

Optimale zekerheid met werken in de bouw!
In de bouw is vaak veel werk te vinden voor harde werkers met twee rechterhanden.

Via Myjob heb je optimale zekerheid op leuk werk in de bouw in een functie die past bij jouw opleiding, voorkeur en talent.
We kennen het werkveld op onze duim en dus ook de vacatures in de bouw. Onze organisatie heeft dagelijks contact met opdrachtgevers en werknemers.
Ons uitzendbureau in de bouw heeft vakkennis en inlevingsvermogen.
Hierdoor hebben we al veel aanvragen succesvol weten te vertalen en koppelingen tot stand gebracht tussen diverse bedrijven en professionals zoals jij.
Wij helpen jou graag verder met stevige vacatures in de bouw die jou op het lijf geschreven zijn!

Myjob heeft regelmatig leuke en passende banen voor onder meer timmerlieden, stratenmakers, metselaars, lassers, kraanmachinisten en bouw-opruimers. Doordat wij als uitzendbureau in de bouw goed bekend staan en veel contacten in de branche hebben, wisselt ons vacatureaanbod regelmatig.

Doelgericht werken in de bouw, beschik jij over;
veel daadkracht
verantwoordelijkheidsgevoel
een praktische instelling
relevante vakkennis
dan zijn we op zoek naar jou! Als uitzendbureau in de bouw bieden wij diverse vacatures in de bouw voor uiteenlopende functiegebieden. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

 

Inschrijven

 

 

Share This
WhatsApp Soliciteer nu direct via WhatsApp!